Jablotron at Home

MEER

Over Jablotron

30+

jaar ervaring

592

werknemers

73

landen

Geschiedenis


Jablotron is begonnen als vier enthousiastelingen die op de zolder van een woonhuis in Jablonec nad Nisou elektronica ontwikkelden. Ondertussen is Jablotron uitgegroeid tot een onderneming die alarmsystemen produceert met een omzet van tientallen miljoenen en wereldwijde impact.

Waarden


Jablotron verwezenlijkt dromen. Dromen over wederzijds belang en over een positieve impact maken op de wereld. Dit zijn dromen die goede ideeën in aantrekkelijke producten en diensten veranderen. Jablotron volgt eenvoudige maar solide principes, vastgelegd door de oprichter,

Managementsysteem en kwaliteitsbeleid

Jablotron bezit een certificaat voor hun kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9016:2015 voor de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische alarmsystemen.


Ook zijn zij houder van een certificaat dat een vastgesteld beveiligingsmanagementsysteem verifieert conform ISO 27001:2013 voor cloud-diensten.

Zoek een installateur bij jou in de buurt


Jablotron alarmsystemen worden geïnstalleerd door erkende en professionele installateurs die jou optimaal kunnen adviseren welke beveiligingsoplossing het beste is voor jouw huis of kantoor.