Jablotron at Home

DETECTOREN

Bewegingsdetectoren gecombineerd

De detector is een onderdeel van het JABLOTRON-systeem. Hij dient voor het detecteren van menselijke bewegingen in het interieur van gebouwen en voor het detecteren van brekend glas. Deze detector combineert twee sensoren (de detector bezet twee posities in het systeem) in één behuizing. De detector wordt aangemeld op twee opeenvolgende posities in het systeem. Verkijgbaar in wit, grijs en antraciet.

Design line PIR-detector met glasbreuk detectie

JA-122PC / JA-162PC

Dit apparaat is een onderdeel van het JABLOTRON-systeem. Het dient voor de detectie van menselijke bewegingen in het interieur van gebouwen en de visuele bevestiging van alarmen. De camera maakt kleurenfoto's met een resolutie tot 640x480 pixels.

Design line PIR detector met foto verificatie

JA-120PB / JA-150PB

De detector is bedoeld om menselijke beweging in panden te detecteren en het breken van glas. De detector bestaat uit twee delen (die op twee verschillende posities in het systeem staan).

PIR detector met glasbreuk detectie

JA-120PC / JA-160PC

De detector is bedoeld om menselijke beweging in panden te detecteren en deze te visueel te bevestigen. De camera neemt kleurenfoto’s door menselijke beweging te detecteren wanneer het systeem ingeschakeld is.

PIR detector met foto verificatie (43° fotocamera)

JA-120PC (90) / JA-160PC (90)

Gebruikt voor bewegingsdetectie in gebouwen, inclusief bevestiging van visuele alarmen. Het nemen van een foto wordt geactiveerd door beweging, zodat de oorzaak van het alarm in principe altijd aangegeven is in de afbeelding.

PIR detector met foto verificatie (90° fotocamera)

JA-122PB / JA-162PB

Zoek een installateur bij jou in de buurt


Jablotron alarmsystemen worden geïnstalleerd door erkende en professionele installateurs die jou optimaal kunnen adviseren welke beveiligingsoplossing het beste is voor jouw huis of kantoor.