Jablotron at Home

DETECTOREN

Bewegingsdetectoren

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam te detecteren in gebouwen. Zijn gegarandeerde detectiedekking is 90° / 12 m. De detector voldoet aan de hoogste kwaliteits- en ontwerpeisen, waardoor deze zelfs geschikt is voor luxueuze interieurs.

Verkijgbaar in wit, grijs en antraciet.

Design line PIR-detector

JA-122PW / JA-162PW

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam in gebouwen te detecteren. Een hoge immuniteit tegen vals alarm wordt bereikt dankzij de combinatie van PIR- en microgolf (MW) detectie. De detector werkt als een klassieke PIR-detector, maar als de PIR beweging detecteert in een bewaakt gebied, wordt het MW-deel geactiveerd en bevestigt het de eerdere PIR-activering. Verkijgbaar in wit, grijs en antraciet.

Design line PIR detector met microgolf

JA-110P / JA-150P

De JA-110P is een PIR bewegingsdetector ontworpen voor bescherming binnenshuis. Het detecteert de beweging van een object met de temperatuur van het menselijk lichaam.

PIR detector

JA-110P PET / JA-150P PET

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam te detecteren in gebouwen. Vergeleken met standaard PIR-bewegingsdetectoren uit de JABLOTRON 100+-serie zijn de detectiekenmerken ervan gewijzigd en hebben een basisimmuniteit voor dieren.

PIR detector huisdiervriendelijk

JA-120PW / JA-150PW

De JA-120PW detector is bedoeld om menselijke beweging in panden te detecteren. De detector heeft sterk beveiligd tegen valse alarmen door de combinatie van beweging en microgolf.

PIR detector met microgolf

JA-115P / JA-155P

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam te detecteren in gebouwen. Vergeleken met standaard bewegingsdetectoren uit de serie JABLOTRON 100+ is deze detector ontworpen voor plafondmontage.

PIR detector 360°

JA-112P (G) / JA-152P (G)

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam te detecteren in gebouwen. De gegarandeerde detectiedekking is 90°/12 m. De optie grijze lens heeft een weerstand tegen wit licht, die aanzienlijk hoger ligt dan de waarden voorgeschreven in de norm. De detector voldoet aan de hoogste kwaliteits- en ontwerpeisen, waardoor deze zelfs geschikt is voor luxueuze interieurs.

Design line PIR detector met witlicht filter

JA-122PW (G) / JA-162PW (G)

Deze detector is ontworpen om bewegingen van het menselijke lichaam in gebouwen te detecteren. Een hoge immuniteit tegen vals alarm wordt bereikt dankzij de combinatie van PIR- en microgolf (MW) detectie. De detector werkt als een klassieke PIR-detector, maar als de PIR beweging detecteert in een bewaakt gebied, wordt het MW-deel geactiveerd en bevestigt het de eerdere PIR-activering.

Design line PIR detector met microgolf en witlicht filter

JA-112P / JA-152P

Zoek een installateur bij jou in de buurt


Jablotron alarmsystemen worden geïnstalleerd door erkende en professionele installateurs die jou optimaal kunnen adviseren welke beveiligingsoplossing het beste is voor jouw huis of kantoor.